به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ در نشست با نخبگان، روحانیون و فعالان فرهنگی شهرستان خمام که در سالن اجتماعات کتابخانه شهید بهشتی این شهرستان برگزار شد، با اشاره به ظرفیت ارزشمند نخبگان جوان در جامعه اسلامی، اظهار کرد: ما باید دانش لازم برای مدیریت نخبگان را داشته باشیم.
وی با تقدیر از زحمات حجتالاسلام حامد اسداللهزاده، امام جمعه خمام در محور بودن فعالیتهای فرهنگی شهرستان، تصریح کرد: خوشبختانه فضای فرهنگی خمام به نحوه مناسبی، مهندسی میشود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه توجه به اهداف، سیاستها، راهبردها و راهکارها در بخش فرهنگی مهم است، افزود: باید به دنبال یک سند فرهنگی برای گیلان و تکتک شهرستانهای استان باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی به ظرفیتهای شهرستان خمام اشاره کرد و گفت: این شهرستان روز به روز در حال رشد است و ظرفیت ترانزیت، ارتباط با مرکز استان و منطقه آزاد، از جمله این ظرفیتها است.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب به سندنویسی در حوزههای فرهنگی، دینی، سیاسی، اقتصادی، آسیبهای اجتماعی و مسئله خانواده تأکید دارند، خاطرنشان کرد: کار فرهنگی دیربازده است ولی در عین حال نیازمند مهندسی است و اگر این امر جدی گرفته نشود، دشمنان با ناتو و تهاجم فرهنگی به آن، نفوذ میکنند.
دشمن با بودجه کلان به فکر تهاجم فرهنگی است
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی به اختصاص بودجههای گسترده دشمنان در حوزه فرهنگی اشاره و تصریح کرد: برخی از سفرای خارجی، صرفا با هدف کار فرهنگی به ایران میآیند. امروز دشمن میداند که از طریق اعتراضات خیابانی نمیتواند نظام اسلامی را براندازی کند، به همین منظور تمام توان خود را برای تهاجم فرهنگی گذاشته است و به دنبال تغییر سبک زندگی و تغییر پوشش و حجاب بانوان است.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد غول رسانهای فضای مجازی، در دست صهیونیستها است، افزود: جوان امروز از طریق گوشی موبایل متأثر از اقدامات فرهنگی دشمن است.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در جمع وزرا و مسئولان در بیان مصادیق آسیبهای فرهنگی به اسباببازی اشاره کردند، افزود: دشمن تغییر فرهنگ را از طریق شخصیتسازیهای کارتونی، بازیهای رایانهای، ساخت عروسک و اسباببازی در کودک و نوجوانان دنبال میکند.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی با اشاره به اینکه باید اسباببازی و بازیهای رایانهای متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی ساخته شود، خاطرنشان کرد: باید مجموعه این نیازها شناسایی و مطالعه شود و نوع ارتباط و برخورد با نوجوان و جوان بررسی شود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه مقام معظم رهبری، ادبیات آفرین و گفتمانساز هستند، افزود: رهبری در هر مقولهای که دشمن کار میکند از جمله حقوق بشر و مردمسالاری، مفهومسازی میکنند. امروز ما باید در طرح مباحث و محتوا، نوع ادبیات نسل جوان را شناخته و مورد توجه قرار دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی با تأکید بر بحث پیشرفت علمی مورد تأکید مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب، اظهار کرد: زمانی مسلمانان، مرکز ثقل علوم در جهان بودند ولی دشمنان نگذاشتند مسلمانان رشد کنند.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری به معنویت مسئولیتپذیر و معنویت مسئولیت گریز اشاره کرد و افزود: رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، معنویت مسئولیتپذیر داشتند.
وی با اشاره به اینکه هیئتهای مذهبی در موضوع اخلاقمحوری در جامعه و توسعه سبک زندگی، نقش برجستهای دارند، خاطرنشان کرد: انگلیس در طول تاریخ به دنبال تعطیلی مراسمهای مذهبی بود و حذف سخنران در هیئتها را دنبال کرد. سفیر انگلستان در سال ۱۳۲۰ برای انحراف در عزاداریها، ۱۵ هزار قمه به هیئتهای مذهبی اهدا کرد، امروز نیز انگلیس، اختلاف پیروان یک مذهب را دنبال میکند.
مدیر باید با گفتمان انقلاب اسلامی آشنا باشد
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی در ادامه با اشاره به انتصابات در دولت جدید، گفت: کسانی که با گفتمان انقلاب اسلامی آشنایی ندارند، حق مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی را ندارند. مدیر در نظام اسلامی باید با گفتمان و ادبیات نظام که مقاومت و عدالت است، کاملاً مأنوس باشد، کمیته انتصابات در استانها باید تشکیل شود تا مدیران بر اساس شایستگی، تجربه، توانمندی و نه سهمخواهی، منصوب شوند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه وضعیت گیلان در بحث طلاق، فرزندآوری و ... اصلاً مناسب نیست، اظهار کرد: استان گیلان با وجود ظرفیتهای کمنظیرش، ولی در هنجارهای اجتماعی، وضعیت خوبی ندارد.
وی در ادامه به موضوع انتظار و ظهور اشاره کرد و گفت: در دوران انتظار، بحث خودسازی، جامعه سازی و زمینهسازی مهم است و مسلمان امروز نباید گوشهنشین باشد بلکه باید مسلمان در میدان باشد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه ما باید بتوانیم در پیچ تاریخی در میدانها حضور درست پیدا کرده و مدیریت کنیم، افزود: این حضور درست نیازمند مدیریت دینی است و این مدیریت، دانش مدیریت دینی میخواهد.
وی ضمن تأکید بر اینکه باید گفتمان ما از فضای سنتی بیرون بیاید، خاطرنشان کرد: البته در حوزه تبلیغی، منبر جایگزین نداشته و مخاطب خاص خودش را دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی با بیان اینکه امروزه با کار فرهنگی غرب، مفهوم خانواده و مصداقش تغییر کرده است، اذعان کرد: ما با بنیه معنوی و میل نسل جوان به سمت معنویت، در مقابل دشمن ایستادهایم. جوان امروز در غرب از اباهه گری و ولنگاری خسته شده است.
انتهای پیام/
نظر شما